Brev nr 7 / 2020

Informationsbrev till SeniorNet Brommas medlemmar
Nr 7/2020

1. Medlemsmöte tisdagen den 13 oktober kl 13

Har du bilder eller filmer eller dokument som du vill få ordning och reda på?

Kanske har du samlat på dig bilder i din telefon under en längre tid och vill föra över dem till datorn eller molnet eller ett USB-minne. Hur gör man då?
Det kommer Lars Forsmark, vår förre ordförande, att berätta om på detta möte.
Tag tillfället i akt att delta!

Nytt för detta möte är att det både hålls fysiskt i lokalen på Tempus Åkeshov som förra gången och samtidigt  går att följa  med zoom  hemifrån. Bäst går det om du har en dator eller surfplatta hemma.

Eftersom antalet som kan vara med på Tempus, Åkeshov är begränsat behöver vi din anmälan senast på fredag 9 oktober. Skicka din anmälan per mejl till  oss. Använd det mejlformulär som visas när du klickar här.
Som du ser i formuläret vill vi ha svar på tre frågor:
• om du vill delta i lokalen Tempus
• om du vill delta hemifrån via nätet och zoom
• om du vid platsbrist i lokalen är intresserad att istället delta hemifrån via nätet och zoom

Du kommer att få besked via mejl senast på söndag 11 oktober. Detta för att vi måste hålla oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bara ta emot ett begränsat antal deltagare i lokalen.
Kaffe kommer inte att serveras men vi kommer att ha en paus och den som vill kan ta med sig egen termos.

Hur tar man sig då till Tempus? Närmaste T-banestation är Åkeshov och det finns bara en utgång, längst bak om man kommer från Brommaplan. Hiss finns till entréplanet. Gå till vänster i gången under Bergslagsvägen och ta sedan hissen upp till Gatuplanet. Du kommer upp vid Nya Elementar. Följ Bergslagsvägen fram emot Rondellen, korsa Beckombergavägen och där ligger Tempus, Beckombergavägen 3. Gå runt hörnet vid Hebbel och sen in på gården och ta porten in till vänster, Nr 3.

Kommer du med bil finns P-platser vid Åkeshovs Simhall.

Klicka här för att se en karta!

2. IT-Hjälpen via Zoom kommer att fortsätta varje torsdag kl 10.
På Brommaklubbens webbplats finns sidan IT Hjälpen:  https://bromma.seniornet.se/it-hjalpen Där har du all hjälp samlad.
Nytt för denna vecka är att vi har tagit bort inloggningskravet.

3. Brommaklubbens gamla projektor är till salu för klubbens medlemmar!
Projektorn är gammal men fungerar. Den kan passa för en grupp i en mindre lokal. På vår webbplats finns tillfälligt en sida https://bromma.seniornet.se/projektor  med bilder och data och allt vi tror att du behöver för att bjuda!

Vi önskar er varmt välkomna!

Styrelsen genom Sören och Ingela