Verksamheten under hösten 2020

Inbjudan till höstens första medlemsmöte brommaklubben

Inbjudan till höstens första möte den 15 september

Som vi aviserade i Informationsbrev Nr 1 i april kommer höstens första möte att äga rum tisdagen den 15 september kl 13. Vi kommer inte att hålla till på Tältgatan utan i en större lokal vid Studenthemmet Tempus nära Åkeshovs T-banestation, Beckombergavägen 3. Några kanske redan känner till Tempus då bl a SPF använder lokalen där. Klicka här för att se en karta!

Dagens ämne är ”Hantering av g-mail” som blivit det vanligaste programmet för e-mail. Föredragshållare är Henrik Hedén, klubbens kassör. Du tar som vanligt med dig din egen dator/platta/mobil om du vill testa olika funktioner under träffen eller så kan du nöja dig med att göra anteckningar.
Vi kommer inte att servera något kaffe men vi tar en paus så den som vill kan ta med sig egen termos.

Anledningen till byte av lokal för detta möte är dels att Tältgatan f n inte är tillgänglig dels att vi behöver ha mer utrymme för att kunna hålla oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd för att alla ska kunna känna sig trygga. Det kommer att vara glest mellan stolarna och endast ett begränsat antal personer kommer att tillåtas.

För att vi inte ska bli för många vill vi att alla som vill delta anmäler sig i förväg. Det gör du bäst genom att skicka ett mejl till Ingela. Senast fredagen den 11 september. Ingela skickar sedan ut en bekräftelse till de som först anmält sig. Om du inte har fått någon bekräftelse senast söndag kväll så har du tyvärr inte fått plats.

Hur tar man sig då till Tempus? Närmaste T-banestation är Åkeshov och det finns bara en utgång, längst bak om man kommer från Brommaplan. Hiss finns till entréplanet. Gå till vänster i gången under Bergslagsvägen och ta sedan hissen upp till Gatuplanet. Du kommer upp vid Nya Elementar. Följ Bergslagsvägen fram emot Rondellen, korsa Beckombergavägen och där ligger Tempus. Gå runt hörnet vid Hebbel och sen in på gården och ta porten in till vänster, Nr 3.
Klicka här för att se en karta!
Kommer du med bil finns P-platser vid Åkeshovs Simhall.

Vi ser detta möte som en test för den fortsatta verksamheten under hösten och hoppas det ska falla väl ut.

Vi önskar er varmt välkomna!

Styrelsen genom Sören och Ingela


sidan uppdaterad 19 september 2020 /Sören Larsson